Asociația unPi pentru Școlari

înregistrată la Judecătoria Târgoviște, Dâmbovița, RO prin certificat 22/I/A/2019; CIF 41680036

vreau unPi ✍🏼, să ajut 💰, să programez 🤖, voluntar 🦾 De ce? primești, asamblezi, conectezi, la 📺

Voluntar pentru cauza unPi #

Organizația #

Orice proiect sau organizație se lovește la un moment dat de o problemă numită scalabilitate: cum putem noi la unPi să oferim mai mult, să creștem ajutorul nostru către beneficiari mai mult, să schimbăm în bine mai multe vieți care chiar au nevoie de o speranță, de o luminiță la capătul tunelului?

te vezi Voluntar? #

Ești serios sau serioasă? De ce ai lucra gratis? Pentru un vis care nu este (încă) al tău?

Secretul #

Dacă mă întrebai pe mine, Ciprian, dacă aș fi făcut voluntariat înainte de 2019 (anul când am fondat unPi), ți-aș fi răspuns: eu contribui sau am contribuit la Crucea Roșie (pentru proiecte în Africa), dar din păcate nu am timp pentru altceva.

Ce s-a schimbat în 2019? În primăvara lui 2019 am realizat că se pot schimba destine cu ajutorul tehnologiei. Sincer, viziunea inițială a fost cu totul alta, dar am conștientizat relativ repede că acea viziune este imposibil de atins; asemenea unui ogor, care dacă nu a fost desțelenit și arat în prealabil, nu va permite niciodată ideei tale să prindă rădăcini. Da, unul din bunicii mei a fost țăran. Cel mai important sfat al lui: “nu-ți alege agricultura drept profesie, e o muncă foarte grea, niciodată nu ești total sigur de recoltă”. Și uite că metafizic, tot la agricultură am ajuns 😎

Așadar secretul nostru este faptul că schimbăm destine.

Fără nicio urmă de îndoială. Nu la trecut, nu la viitor. La prezent.

Beneficii #

Dacă ai ajuns până aici, e un semn bun. Hai să vedem ce-ți mai oferim, în plus față de firmele care tot “schimbă lumea” de ceva ani încoace.

beneficii intangibile: #

beneficii tangibile: #

Formal #

Pentru activarea beneficiilor de voluntar unPi, trimite-ne te rog un email.

Mulțumim! #

Credits #