Asociația unPi pentru Școlari

înregistrată la Judecătoria Târgoviște, Dâmbovița, RO prin certificat 22/I/A/2019; CIF 41680036

Vezi cum am construit totul în GitHub

Voluntar pentru cauza unPi

Organizația

Orice proiect sau organizație se lovește la un moment dat de o problemă numită scalabilitate: cum putem noi la unPi să oferim mai mult, să creștem ajutorul nostru către beneficiari mai mult, să schimbăm în bine mai multe vieți care chiar au nevoie de o speranță, de o luminiță la capătul tunelului?

te vezi Voluntar?

Ești serios? De ce ai lucra gratis? Pentru un vis care nu este (încă) al tău?

Secretul

Dacă mă întrebai pe mine, Ciprian, dacă aș fi făcut voluntariat înainte de 2019 (anul când am fondat unPi), ți-aș fi răspuns: contribui ori am contribuit la Crucea Roșie (pentru proiecte în Africa), dar din păcate nu am timp pentru altceva.

Ce s-a schimbat în 2019? În primăvara lui 2019 am realizat că se pot schimba destine cu ajutorul tehnologiei. Sincer, viziunea inițială a fost cu totul alta, dar am conștientizat relativ repede că acea viziune este imposibil de atins; asemenea unui ogor, care dacă nu a fost desțelenit și arat în prealabil, nu va permite niciodată ideei tale să prindă rădăcini. Da, unul din bunicii mei a fost țăran. Cel mai important sfat al lui: “nu-ți alege agricultura drept profesie, e o muncă foarte grea, niciodată nu ești total sigur de recoltă”. Și uite că metafizic, tot la agricultură am ajuns 😎

Așadar secretul nostru este faptul că schimbăm destine.

Fără nicio urmă de îndoială. Nu la trecut, nu la viitor. La prezent.

Beneficii

Dacă ai ajuns până aici, e un semn bun. Hai să vedem ce-ți mai oferim, în plus față de firmele care tot “schimbă lumea” de ceva ani încoace.

beneficii intangibile:

beneficii tangibile:

Formal

Pentru activarea beneficiilor de voluntar unPi, trimite-ne te rog un email.

Mulțumim!