Asociația unPi pentru Școlari

înregistrată la Judecătoria Târgoviște, Dâmbovița, RO prin certificat 22/I/A/2019; CIF 41680036

Vezi cum am construit totul în GitHub

Vreau să donez unPi unui copil defavorizat din România #

OK, m-ai convins, cum donez acum unPi? #

Răspuns: trimite te rog donația ta (de preferat echivalentul a €120, cât valorează unPi) în unul din conturile bancare următoare. De asemenea poți dona și mai puțin de €120, dacă nu-ți permiți întreaga sumă. Dacă reprezinți o firmă ce dorește să ne facă o sponsorizare, contactează-ne te rog direct prin email.

Mulțumim!

OK, cum donez unPi mai vizibil? mai Social? #

Răspuns: ne poți sponsoriza direct prin GitHub de unde primim încă o dată suma pe care ne-o donezi - asta doar până în Noiembrie 2020, sau poți contribui via Patreon și face social sharing tot de acolo. (contribuția necesară e puțin mai mare în ultimul caz, Patreon+Paypal taxează tranzacțiile cumulat cu 6+%)

Mulțumim!

OK, m-ai convins, dar vreau să contribui Anonim! #

Răspuns: te rugăm trimite echivalentul a €120 (sau cât îți permiți tu 🤓):

Mulțumim!

Hmm, îmi place ideea, dar vreau să donez Direct. #

Răspuns: îți recomandăm călduros să dăruiești unPi în aceeași configurație pe care noi o folosim pentru cursul Golang. Ești liber(ă) să selectezi apoi beneficiarul pe propriile criterii, dar dacă îi dăruiești ceva care nu este în specificația unPi, nu îl vom putea ajuta în timpul cursului de programare în Golang. De asemenea trebuie să citești și pagina pentru utilizatori privați.