unpi.web

Pagina de web pricipala a proiectului unPi.ro (donez un Pi pe an pentru .RO)

View on GitHub

Vreau să donez unPi unui copil defavorizat din România

OK, m-ai convins, cum donez acum unPi?

Răspuns: contactează-ne direct și vei primi instrucțiunile pentru a vira €120 (bugetul pentru unPi) în contul necesar. Vei fi întrebat dacă dorești să fii informat la fiecare pas în procesul de cumpărare, livrare, etc. Donația este posibilă doar în Euro. De asemenea poți dona și mai puțin de €120, dacă nu îți permiți întreaga sumă.

OK, cum donez unPi mai vizibil? mai social?

Răspuns: poți contribui via Patreon și poți face social sharing tot de acolo. (contribuția necesară e puțin mai mare, Patreon+Paypal taxează tranzacțiile cumulat cu 6+%)

OK, m-ai convins, dar vreau să contribui anonim!

Răspuns: poți trimite oricând echivalentul a €120 (ori cât de mult îți permiți 🤓) în următoarele portofele virtuale:

Hmm, și dacă nu am un cont bancar în Euro?

Răspuns: poți să-ți faci un cont Revolut care vine automat cu un cont în Euro; în aplicația lor poți face de asemenea instantaneu conversia de la RON la EUR și invers (plus alte valute).

Hmm, îmi place ideea dar vreau să donez direct.

Răspuns: îți recomand călduros să dăruiești unPi în aceeași configurație pe care o vom folosi pentru cursul Golang. Ești liber să selectezi apoi beneficiarul pe propriile criterii, dar dacă îi dăruiești ceva care nu este în specificația unPi, nu îl vom putea ajuta în timpul cursului Go. De asemenea trebuie să citești și pagina pentru utilizatori privați.