Asociația unPi pentru Școlari

înregistrată la Judecătoria Târgoviște, Dâmbovița, RO prin certificat 22/I/A/2019; CIF 41680036

Vezi cum am construit totul în GitHub

Vreau să primesc (rapid) unPi, mic calculator personal, nou

Pentru familiile care au un copil ori membru al familiei cu cerințe educaționale speciale (CES), ori care se încadrează în categoria generală de “nevoi speciale” (indiferent de vârstă, ocupație, venituri în familie).

Dacă cineva din familia ta vrea să învețe programare cu noi, este mai mult decât bine venit! Procesul de aplicare este mult simplificat, comunicația cu noi este în totalitate privată, vei fi în contact direct cu unul din fondatorii unPi.

De ce?

Ai invăța programare? In primul rând programarea (calculatoarelor) îți poate oferi o unealtă nouă care îți poate multiplica de sute, chiar mii de ori energia și ideile, dacă vrei să construiești ceva pentru cei cu nevoi speciale.

Singur? Nu. Ciprian are un motiv special ca și tine. Prin unPi vrem să creăm o unealtă de schimbare socială. Vrem să facem mai mult decât îți oferă azi societatea. Și vrem să facem asta prin puterea minții noastre, multiplicată cu ajutorul calculatoarelor, donatorilor și voluntarilor unPi.

E târziu? Nu. Niciodată nu este (prea) târziu. Vom începe ușor, ca pentru novici, cursul online de programare Golang în toamna 2019, ne așteptăm să-l avem pentru primii 2 ani (plan: o lecție nouă la 2 săptămâni). Urmează o jumatate de an dedicată limbajului de programare Python, introducere generală. Partea cea mai grea vor fi următorii 1.5 ani: introducere în inteligență artificială.

Calificări? Ciprian va învăța în ritm cu voi.

Cerințe? Inițiază te rog contactul cu noi prin email sau SMS; vei avea nevoie să ne trimiți ulterior o copie foto a unui certificat românesc ce atestă gradul de “nevoi speciale” din familia ta. Vei fi ghidat apoi în tot procesul, pas cu pas.