unpi.web

Pagina de web pricipala a proiectului unPi.ro (donez un Pi pe an pentru .RO)

View on GitHub

Regulament (pentru beneficiari)

Internetul a fost creat pe baza încrederii reciproce, și ca o modalitate de a distribui gratis informația și cunoștințele, o adevărată librărie globală.

Înțeleg că unele lucuri au mai regresat de atunci, dar în acest proiect vă atrag atenția că vom folosi cel mai valoros bun pe care îl aveți, și anume: onoarea.

Pentru a primi unPi te angajezi (părinte și copil) solemn să respecți următoarele reguli (pe care părintele le va primi și într-o scrisoare recomandată prin poștă, înainte de a primi unPi):

  1. Voi folosi unPi cu preponderență pentru a învăța despre calculatoare, programare, și ca ajutor în temele școlare.

  2. Dacă nu mai găsesc unPi folositor pentru punctul 1., mă angajez să-l returnez la unPi pentru beneficiul altui copil. (vei primi bani pentru transport și adresa destinație unde să-l trimiți)

  3. Mă angajez să nu cer, stochez, nici furnizez informații personale de orice fel, ale mele ori ale altor elevi unPi, indiferent cine le cere. (informații personale pot fi de exemplu: poza, prenumele, vârsta, localitatea, sexul, numele școlii, numele părinților, ori numele străzii unde locuiești, șamd)

  4. nu voi folosi unPi în nici un fel de activitate care ar putea fi ilegală pe teritoriul României, ori altei țări din lume, indiferent de locația geografică.

  5. singura excepție de la punctul 3. sunt informații cerute de organele reprezentative ale legii, gen: poliția, procuratura, șamd. (să sperăm că nu va fi cazul, onoarea (ta) ne va fi busola)

Așa să ne ajute Dumnezeu!